ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hondje Diemer zit meer dan vijf uur vast in vossenhol op Huizer heide | NH Gooi

HUIZEN - Urenlang nagelbijten voor de baasjes van hondje Diemer vandaag in Huizen: hun trouwe viervoeter zat vandaag meer dan vijf uur vast in een vossenhol op de Limitische Heide. De brandweer moest er aan te pas komen om het beestje te bevrijden. 

Hondje Diemer zat vijf uur vast in vossenhol
Caspar Huurdeman Fotografie

De hond kroop vanmorgen rond negen uur in het vossenhol en kon er met geen mogelijkheid meer uit komen. De twee baasjes van Diemer probeerden ook van alles om hem te bevrijden, maar niets lukte.

Toen hondje Diemer na meer dan vijf uur nog niet uit het hol was gekropen, besloten de eigenaren de brandweer te bellen. De hond bleek vast te zitten tegen een wand van een zeker acht meter hoog talud. De brandweer moest flink graven om Diemer te vinden, maar kreeg hem uiteindelijk toch in het vizier en kon hem uit het hol helpen. 

Hachelijk avontuur

Het baasje van Diemer was erg geëmotioneerd toen ze haar hond weer in haar armen kon nemen. De hond maakt het naar omstandigheden goed en kwam met de schrik vrij van zijn hachelijke avontuur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren