ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversums politiebureau verhuist volgende week naar nieuwe locatie | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Hulpdiensten
  • Maandag 25 januari 2021 om 17:43 | bijgewerkt: om 18:33 uur
  • Sjoerd Stoop

HILVERSUM - Het Hilversumse politiebureau aan de Groest gaat vanaf volgende week donderdag dicht. De politie verhuist naar een tijdelijk onderkomen aan de Bonairelaan.

Het politiebureau in Hilversum
Google Streetview

De politie verhuist omdat aan de Groest gebouwd gaat worden aan een nieuw politiebureau. Dat bureau moet straks onderdak gaan bieden aan onder meer de regionale meldkamer van de politie Midden-Nederland. Het huidige politiebureau voldoet niet aan de eisen die daarvoor nodig zijn. 

Als alles volgens plan verloopt gaat het nieuwe politiebureau aan de Groest in 2024 open, al is een exact tijdstip daarover nog niet bekend. Tot die tijd wordt het tijdelijke bureau aan de Bonairelaan gebruikt. Hilversummers die aangifte willen doen, kunnen daar vanaf volgende week donderdag om 15.00 uur terecht.

Het bureau aan de Groest komt overigens niet helemaal leeg te staan. Een deel van het bureau wordt onder meer nog gebruikt als uitvalsbasis voor het horecateam tijdens uitgaansavonden. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren