ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Honkbalclubs starten crowdfunding om coronatests te kunnen betalen | NH Gooi
  • Regio Bussum
  • Dinsdag 06 april 2021 om 15:03 | bijgewerkt: om 16:53 uur
  • Thomas Brood

Zowel de honkballers van Amsterdam Pirates als HCAW uit Bussum zijn op zoek naar donaties om de benodigde coronatests te bekostigen. De honkbalcompetitie begint op 29 april met als voorwaarde dat de teams twee keer per week worden getest.

HCAW - UVV
NH/Thomas Brood

Dat brengt voor de clubs extra kosten met zich mee en daarom vragen de clubs om steun. De teams hebben het sowieso al zwaar doordat ze al maandenlang geen baromzet draaien.

HCAW 

De actie van het Bussumse HCAW loopt goed. Vrijdag begonnen de Bussumers met de actie en inmiddels is er €3464 van het streefbedrag van €5000 binnengehaald. "Het gaat heel erg goed", aldus Frank Mooijman, manager tophonkbal HCAW. Hij laat verder weten dat elke club bij de bond heeft aangegeven de kosten voor de coronatests te kunnen bekostigen en dat iedere club op 29 april aan de competitie zal beginnen.

Amsterdam Pirates

Ook Amsterdam Pirates roept de fans en leden op om te doneren. De Amsterdammers hebben een streefbedrag van €4500 en zijn afgelopen maandag met de actie begonnen. De teller staat nu op ruim €1300. "Ik ben aangenaam verrast. In nog geen dag dit bedrag had ik niet verwacht", aldus bestuurslid Tobias Kuipers. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via tikfout@nhmedia.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren