ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hilversum laat gebouwen roze kleuren om einde van lockdown te vieren | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Wonen
  • Vrijdag 04 juni 2021 om 15:48
  • Sjoerd Stoop

Bekende Hilversumse gebouwen en pleinen als het raadhuis, poppodium De Vorstin en het Marktplein kleuren vanaf morgen twee weken lang roze. Hilversum doet dat om het einde van de lockdown te markeren en de vieren dat het weer 'open' is. 

Hilversum luchtfoto
Vranzvanmaaren, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

De coronamaatregelen worden vanaf morgen verder versoepeld. Dat betekent dat cafés en restaurants, musea, bioscopen en sportscholen weer helemaal open gaan. Wel met enkele beperkingen, zoals een maximum aantal mensen. 

Hilversum viert dat met de campagne 'Hilversum is weer live'. Het roze laten kleuren van de gebouwen en pleinen is daarbij het meest in het oog springend. De campagne is verder te zien om grote - net zo felroze - posters. 

Route

Hilversum wil met de campagne de lokale horeca en culturele instellingen die nu weer open mogen onder de aandacht brengen. Dat gebeurt ook met een route die voert langs 'alle favoriete plekken van Hilversummers'.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren