ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zwaargewond slachtoffer van harde botsing met automobilist buiten levensgevaar | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 10 juni 2021 om 14:48 | bijgewerkt: om 14:58 uur
  • Eva Doesborgh

Het zwaargewonde slachtoffer na het fikse ongeluk op de Kleine Drift in Hilversum gistermiddag, is buiten levensgevaar. Dat meldt de politie. De 17-jarige jonge vrouw werd gisteren op de fiets aangereden door een automobilist. Ze ligt nog in het ziekenhuis.

Ongeluk Kleine Drift Hilversum
Caspar Huurdeman Fotografie

De jonge Hilversumse vrouw fietste over de Kleine Drift waar ze werd aangereden door een auto. "Ze is door de lucht gevlogen en op de grond terecht gekomen. Hierdoor is ze zwaargewond geraakt", vertelt een politiewoordvoerder.

Voor de hulp aan de jonge vrouw moest onder meer de traumahelikopter landen. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Onderzoek loopt nog

Het onderzoek naar het ongeluk loopt nog, zo laat de politie weten. Zo moet nog duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. "Als mensen het ongeluk hebben gezien of beelden ervan hebben kunnen ze dat altijd bij ons melden", aldus de politie.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren