ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zwaargewond slachtoffer van harde botsing met automobilist buiten levensgevaar | NH Gooi

Het zwaargewonde slachtoffer na het fikse ongeluk op de Kleine Drift in Hilversum gistermiddag, is buiten levensgevaar. Dat meldt de politie. De 17-jarige jonge vrouw werd gisteren op de fiets aangereden door een automobilist. Ze ligt nog in het ziekenhuis.

Ongeluk Kleine Drift Hilversum
Ongeluk Kleine Drift Hilversum Caspar Huurdeman Fotografie

De jonge Hilversumse vrouw fietste over de Kleine Drift waar ze werd aangereden door een auto. "Ze is door de lucht gevlogen en op de grond terecht gekomen. Hierdoor is ze zwaargewond geraakt", vertelt een politiewoordvoerder.

Voor de hulp aan de jonge vrouw moest onder meer de traumahelikopter landen. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Onderzoek loopt nog

Het onderzoek naar het ongeluk loopt nog, zo laat de politie weten. Zo moet nog duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. "Als mensen het ongeluk hebben gezien of beelden ervan hebben kunnen ze dat altijd bij ons melden", aldus de politie.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren