ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Klaas van der Veen in twee uur durende uitzending van De Platenkast van... | NH Gooi
  • Thema Entertainment
  • Zaterdag 30 oktober om 11:02 | bijgewerkt: zondag 31 oktober om 09:11 uur
Klaas van der Veen zondag in een extra lange uitzending van De Platenkat van...
Klaas van der Veen zondag in een extra lange uitzending van De Platenkat van...

Klaas van der Veen, voor intimi Klaasie, kennen we van The Voice Senior.

Klaas heeft al jaren het levenslied hoog in zijn vaandel staan en op zijn bijna 83ste is hij nog steeds gedreven als een jonge god!

Ooit runde hij samen met zijn vrouw Bep twee goedlopende horecazaken. In de eerste zaak, het beroemde ‘Café De Krommerdt’ begon ooit André Hazes Sr. zijn carrière. Leuke verhalen en gezellige muziek.

Nieuw in De Platenkast van... is de rubriek 'Wat vindt Simon Stokvis van...' waarin Sjoerd Pleijsier als hoofdredacteur van De Bruine Rotterdammer onder de naam Simon Stokvis zijn mening geeft over de gast in de uitzending en deze ook nog enkele pittige vragen stelt.

Peter Douglas presenteert zondagavond 31 oktober tussen 22:00 en 24:00 uur een twee uur durende uitzending van De Platenkast van... met Klaas van der Veen op NH Gooi radio. 


Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? De bijeenkomst van 27 november gaat niet door, maar meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

De lunchclub

Vandaag om 12:00.

Terugluisteren