ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Nieuw onderdeel met Simon Stokvis in De Platenkast van... | NH Gooi
  • Thema Entertainment
  • Zondag 31 oktober 2021 om 17:07 | bijgewerkt: om 18:57 uur
Simon Stokvis vanaf 31 oktober wekelijks in De Platenkast van...
Simon Stokvis vanaf 31 oktober wekelijks in De Platenkast van...

Het NH Gooi radioprogramma De Platenkast van... heeft vanaf zondag 31 oktober een nieuw vast onderdeel in de show onder de titel “Wat vindt Simon Stokvis van...”

De hoofdredacteur van het onafhankelijke opinieblad 'De Bruine Rotterdammer' vindt uiteraard overal iets van en dit leidt tot hilarische momenten.

Simon Stokvis, alter ego van Sjoerd Pleijsier, is bekend van de televisiecomedy "Toen was geluk heel gewoon" waarin naast Sjoerd, ook Gerard Cox en Joke Bruijs meespeelden.

De comedyserie speelde zich af in de tijd dat geluk nog heel gewoon was, en gaf een tijdsbeeld van de jaren '50 tot de jaren '80.

Elke zondagmiddag om 12:00 op NH Gooi radio is Simon Stokvis te horen in De Platenkast van... en vertelt wat hij over de gast in de uitzending te weten is gekomen.

NH Gooi radio is te vinden op 92.0 FM in de ether en daarnaast te beluisteen via internet en via de netwerken van KPN en Ziggo.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren