ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Tergooi schaalt gewone zorg weer af door toenemend aantal coronapatiënten | NH Gooi
  • Thema Gezondheid
  • Maandag 08 november 2021 om 12:22 | bijgewerkt: om 14:38 uur
  • Sjoerd Stoop

De ziekenhuizen van Tergooi schalen vanaf morgen weer een groot deel van de gewone zorg weer af door het toenemende aantal coronapatiënten in het ziekenhuis. Daarnaast zet het ziekenhuis weer een aparte verpleegafdeling voor coronapatiënten op om ze daar op een afgeschermde plek te verzorgen. 

Ziekenhuis Tergooi in Hilversum
Ziekenhuis Tergooi in Hilversum Tergooi

De geplande operaties die nu afgezegd moeten worden zijn operaties die langer dan zes weken kunnen wachten, zoals orthopedische operaties aan heupen en knieën. Alle acute zorg gaat wel nog steeds door. Datzelfde geldt voor spoedzorg en de zorg voor kankerpatiënten.

De ziekenhuizen van Tergooi merken een toename van het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten. Momenteel liggen er acht mensen met coronaklachten in het ziekenhuis, waarvan drie op de intensive care. 

Verscherpte maatregelen

Vanwege het toenemende aantal coronagevallen heeft Tergooi ook de maatregelen aangescherpt. Het ziekenhuis kwam afgelopen donderdag al met een dringend advies om in het ziekenhuis weer overal een mondkapje op te doen. Afgelopen zaterdag werd dat weer verplicht. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren