ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 'Bedreigde' Hilversummer en Eemnesser zelf betrapt met pistool | NH Gooi
  • Thema Veiligheid
  • Dinsdag 30 november 2021 om 13:34 | bijgewerkt: om 13:50 uur
  • Sjoerd Stoop

Een Hilversummer en een Eemnesser hebben zich zondagnacht zo bedreigd gevoeld na een verkeersruzie dat ze voor hun eigen veiligheid. naar het politiebureau reden. Dat hadden ze beter niet kunnen doen: bij het uitkammen van hun auto werd een pistool gevonden. 

Politie stock
Politie stock Politie

De twee mannen waren 's nachts met hun auto op pad toen ze het in het verkeer aan de stok kregen met twee mannen in een andere auto. De Hilversummer en de Eemnesser vonden dat zo beangstigend dat ze besloten naar het politiebureau in Hilversum te rijden. 

Nadat de mannen hun verhaal aan agenten hadden verteld, besloten de agenten hen ook zelf te onderzoeken en de auto te doorzoeken. Daar bleek dat de mannen een pistool bij zich hadden. De twee werden daarop opgepakt voor verboden wapenbezit. 

De mannen die het tweetal bedreigd zouden hebben, werden door de politie niet meer gevonden. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Vroeger of Later

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren