ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kiswana verliest bruidsmeisjesjurk mogelijk in trein, moeder gaat morgen trouwen | NH Gooi
  • Thema Verkeer
  • Donderdag 07 april om 13:00 | bijgewerkt: om 13:33 uur
  • Thyra de Groot

De 27-jarige Kiswana Koelewijn voelt zich machteloos, want haar paarse handgemaakte bruidsmeisjesjurk is verdwenen. Kiswana was gisteravond om half zeven onderweg met de trein van Leiden naar Zaandam, waar de bruidegom in spé haar kwam ophalen. De jurk is hoogstwaarschijnlijk in de trein blijven liggen, maar tot nu ontbreekt nog elk spoor. 

Kiswana wil dolgraag haar jurk terug
Kiswana wil dolgraag haar jurk terug Kiswana Koelewijn

De weersomstandigheden zorgden ervoor dat Kiswana haar jurk uit het oog is verloren. "Ik moest uitkijken dat ik niet wegwaaide", vertelt de vrouw uit Huizen. Daarnaast had de vrouw haar handen vol, want ze had een zoontje van 10 maanden mee in de kinderwagen en een koffer bij zich. 

Normaliter komt Kiswana niet in Zaandam, maar dit was de makkelijkste locatie om opgepikt te worden. "Ik was aan het zoeken en wist de weg niet naar de bushalte waar mijn stiefvader aan het wachten was." Eenmaal thuisgekomen bij haar moeder in Heerhugowaard kwam ze erachter dat haar haar geliefde jurk weg was. "Toen was het ineens paniek." 

Handgemaakte jurk

Haar moeder gaat morgen trouwen en Kiswana heeft als dochter een belangrijke rol. Speciaal voor deze dag besluit ze een paarse jurk op maat te laten maken. "Ik heb me al maanden verheugd op deze dag", vertelt de 27-jarige. "Ik ben helemaal verliefd op de jurk."

Tekst gaat door onder de foto.

Op één mouw zit kant
Op één mouw zit kant Kiswana Koelewijn

De jurk is paars, heeft één mouw aan de rechterkant van kant en er zit een riempje bij. "Het is best een lange jurk." Kiswana heeft sinds de vermissing overal op Facebook oproepjes geplaatst. Ook heeft ze de NS gebeld, maar die hebben nog niks gevonden. "Veel mensen delen de oproep, er wordt overal gezocht." 

Bruiloft is morgen

"Voor morgen drie uur heb ik de jurk nodig", benadrukt Kiswana. Op dit moment is ze ook op zoek naar een vervangende jurk, maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet. De jurk is belangrijk voor haar. "Ik hoop dat iemand zegt, ik heb hem gevonden." Ook als het na morgen drie uur is, wil ze de jurk graag weer weerzien. "Ik ben ontzettend gelukkig dat ik hem dan terug heb."

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren