ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dure Italiaanse sportwagen beland op z'n kop in Blaricum | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Zaterdag 16 april om 22:22 | bijgewerkt: maandag 18 april om 07:16 uur
  • Melle Bos

Een Maserati is vanavond bij een eenzijdig ongeluk ondersteboven beland. De auto zou bij een poging tot diefstal zijn gecrasht. Er is nog geen verdachte opgepakt, maar de dure sportauto ligt wel in de kreukels.

Maserati Gran Turismo
Maserati Gran Turismo AS Media

Het gaat om een Maserati GranTurismo. Dit model heeft een nieuwprijs van boven de tweehonderdduizend euro en een vermogen van 440 pk. Het ongeluk gebeurde vanavond rond half tien aan de Windvang, midden in een woonwijk in Blaricum. Het zou om een poging tot diefstal van de auto gaan. Een man wordt nog gezocht, blijkt uit een bericht van Burgernet.

Handelaarskenteken

Hoe de auto precies op zijn kop terecht kwam, is nog niet duidelijk. De auto reed tijdens het ongeluk wel met een groen handelaarskenteken. Dit kenteken wordt gebruikt door autohandelaren voor bijvoorbeeld een proefrit of om het voertuig naar een garage te brengen. De zaak wordt nog onderzocht door de politie.

 Maserati Gran Turismo
Maserati Gran Turismo AS Media

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Zaterdag

Vandaag om 10:00.

Terugluisteren