ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Donny Roelvink zwaargewond na opnames videoclip: "Ben heel erg geschrokken" | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Gezondheid
  • Dinsdag 14 juni om 09:06 | bijgewerkt: om 10:53 uur
  • AT5/NH Amsterdam

Donny Roelvink is gisteren zwaargewond in het ziekenhuis beland, nadat hij bij het opnemen van een video in Hilversum werd aangereden door een auto. De realityster vertelt dat zelf via Instagram."Het is heel snel gegaan", vertelt Roelvink. "Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance."

De Telegraaf weet te melden dat Roelvink is aangereden door een Hummer die bestuurd werd door een vriend van hem. "Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman”, vertelt vader Dries aan de krant. In de video is te zien hoe Coleman op straat een zware fitnessoefening uitvoert.'Gelukkig niet erger'

In het geval van Roelvink ging het dus helemaal mis: hij kan naar eigen zeggen van geluk spreken dat hij het na kan vertellen. "Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest. Dit ziet er natuurlijk heel heftig uit. Maar op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na is het gelukkig niet erger dan dat geworden."

"Ik ben wel heel erg geschrokken", vervolgt Roelvink. "Ik had niet verwacht dat zoiets kleins zo fataal had kunnen zijn. Ik zat gisteren nog met vrienden te barbecueën in de tuin. En de volgende dag lig je dan hier. Dat geeft je dan wel even die reality-check van: hé, het kan zo klaar zijn. Het gevaar zit in een klein hoekje. Dit heeft me vooral mentaal heel erg geraakt."

Boodschap

Maar fysiek had het dus slechter af kunnen lopen: "Ik wilde gewoon even laten weten dat het ondanks alles dus goed met me gaat. Ik wil op deze manier ook de boodschap overdragen dat je van elk moment in het leven moet genieten. Het gevaar kan in een klein hoekje zitten."

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren