ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Explosie bij portiekflat in Weesp, geen gewonden gevallen | NH Gooi
  • Regio Weesp
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 30 juni 2022 om 10:15 | bijgewerkt: om 11:42 uur
  • Lisa Arnold

Bewoners in Weesp zijn vanochtend rond 4.00 uur opgeschrikt door een explosie bij een portiekflat. Volgens de politie was er een flinke knal te horen en zijn bewoners naar buiten gegaan. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. 

Explosie bij portiekflat Weesp
Bewoners van portiekflat in Weesp op straat na explosie VLN Nieuwsredactie

Donderdagochtend rond 4.00 uur heeft er op de Aart van der Leeuwstraat in Weesp een explosie plaatsgevonden tegen een portiekflat aan. Volgens een woordvoerder van de politie was er een flinke knal te horen. "Bewoners zijn naar buiten gegaan, één ruit ligt er volkomen uit. Daarnaast zijn omliggende woningen ook flink beschadigd." De politie laat weten dat er gelukkig niemand gewond is geraakt.

Volgens de woordvoerder van de politie hebben de Forensische Opsporing en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) onderzocht of er nog explosieven zijn achtergebleven. Omdat er verder geen ontploffingsgevaar was, konden bewoners terug naar woning. De politie doet nu onderzoek naar de oorzaak van de explosie.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren