ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Onderzoek dodelijk ongeluk Hilversum afgerond: "Geen misdrijf, maar noodlottig ongeval" | NH Gooi
  • Regio Hilversum
  • Thema Hulpdiensten
  • Donderdag 15 september om 16:35 | bijgewerkt: om 16:39 uur
  • Priscilla Overbeek

Het onderzoek van de politie naar het fatale ongeluk in Hilversum, waarbij afgelopen zondag een 27-jarige Hilversumse overleed, is gesloten. Dat bevestigt Politie Midden-Nederland. "De bestuurder valt niets te verwijten."

Zwaargewonde na ernstig ongeluk Hilversum
Zwaargewonde na ernstig ongeluk Hilversum Caspar Huurdeman Fotografie

De vrouw uit Hilversum wilde zondagochtend rond 9.30 uur oversteken aan de Loosdrechtseweg, toen ze uit het niets werd geschept door een Porsche.

Overleden aan verwondingen

Tijdens de aanrijding raakte de vrouw ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze later aan haar verwondingen.

Na het ongeluk werd de automobilist aangehouden en meegenomen voor verhoor. Ook zijn meerdere getuigen ondervraagd, meldt de politie. "Uit het onderzoek en de verklaringen blijkt dat de bestuurder niet te hard reed en niets verkeerds heeft gedaan. Er is sprake van een noodlottig ongeval." 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren