ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Beschoten Hilversumse woning blijft nog eens drie weken dicht | NH Gooi
  • Thema Politiek
  • Donderdag 06 oktober 2022 om 10:19 | bijgewerkt: om 11:20 uur
  • Redactie 't Gooi

De afgelopen maand beschoten woning aan de Hilversumse straat Zeggemeent blijft zeker nog drie weken langer dicht. Burgemeester Gerhard van den Top heeft besloten de maatregel om het huis dicht te houden te verlengen. De kans op herhaling kan namelijk nog altijd niet worden uitgesloten. 

Politie politieauto stock algemeen
AT5 / Luuk Koenen

Er werden meerdere kogels midden in de nacht, op dinsdag 20 september, op de Hilversumse woning afgevuurd. De politie vond vijf kogelhulzen. Niemand raakte gewond bij deze schietpartij, maar de schrik er bij de bewoners en de buren wel goed in. 

De bewoners van de beschoten woning in de Hilversumse Meent zijn sindsdien veilig ondergebracht. Op donderdag 22 september besloot de burgemeester meteen om de woning voor twee weken te sluiten. Nu heeft Van den Top er nog eens drie weken aan vastgeplakt, waardoor de woning tot dinsdag 25 oktober dicht blijft. 

Onbekend motief

Dat de burgemeester de maatregel verlengt heeft met twee zaken te maken. Het politieonderzoek naar het schietincident heeft nog niet geleid tot het achterhalen van de daders. Daardoor is ook het motief niet bekend van hun actie.

Een herhaling van wat er gebeurd is, is daarmee niet uitgesloten. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren