ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Explosie bij woning aan Herensingel in Weesp, bewoners blussen zelf de brand | NH Gooi
  • Regio Weesp
  • Dinsdag 19 september 2023 om 10:23 | bijgewerkt: om 11:13 uur
  • NH Gooi

Bewoners van een huis aan de Herensingel in Weesp zijn gisteravond opgeschrikt door een explosie. Er zou mogelijk een explosief naar het huis zijn gegooid of bij de deur zijn geplaatst. 

De explosie was rond elf uur 's avonds. De explosie zorgde voor een brandje, dat door de bewoners zelf werd geblust. De brandblusser op de stoep was 's avonds een stille getuige van wat er zich eerder op de avond had afgespeeld. 

Door het snelle handelen bleef de schade beperkt. 

Hoe de explosie kon plaatsvonden is nog gissen. Buurtbewoners zouden voor de explosie een verdacht persoon hebben zien rondlopen en later wegrennen. De politie laat weten nog onderzoek te doen en dat er geen verdachten zijn aangehouden. 

Meer explosies

Het is de laatste tijd flink raak met explosies in en rond Amsterdam. Ook in Weesp en het nabijgelegen Driemond was het al eerder raak.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Jazznotes

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren