ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Jackpotwinnaar meldt zich net op tijd voor prijs van bijna half miljoen euro | NH Gooi
  • Woensdag 08 november 2023 om 14:09 | bijgewerkt: om 14:10 uur
  • Redactie

De Hilversumse winnaar van de Eurojackpot heeft zich net op tijd gemeld voor de prijs van 466.255,60 euro. De organisatie achter Eurojackpot was al langere tijd op zoek naar de winnaar. In april werd er zelfs een grote zoekactie opgetuigd om de gelukkige te vinden. 

Stockfoto geld
Meer dan zeventig procent van de Haarlemse huishoudens heeft geldproblemen. Pexels

De organisatie achter Eurojackpot kon de winaar niet zelf benaderen omdat deelnemers altijd anoniem blijven. Om de prijs te verzilveren moeten winnaars zich dus zelf melden op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij. Na een jaar vervalt de prijs. 

Zoekactie

Toen de winnaar zich na een half jaar nog steeds niet had gemeld, begon Eurojackpot met een zoekactie. Omdat het winnende lot op 20 december 2022 in de Albert Heijn aan de Langestraat in Hilversum verkocht was, ging de organisatie er vanuit dat de winnaar in de buurt woonde. Met speciale Eurojackpot-bakfietsen probeerde de organisatie in april de aandacht van de winnaar te trekken.  

Als een winnaar zich niet meldt, gaat het gewonnen bedrag terug de pot in. De gelukkige uit Hilversum heeft zich nu alsnog gemeld en krijgt bijna een half miljoen euro op de rekening gestort.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren