ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Loods en twee zeecontainers 's-Graveland vol met grondstoffen voor harddrugs | NH Gooi
  • Thema Hulpdiensten
  • Woensdag 29 november 2023 om 10:11 | bijgewerkt: om 10:54 uur
  • NH Gooi

De politie heeft een flinke hoeveelheid grondstoffen voor harddrugs ontdekt in een 's-Gravelandse loods en twee zeecontainers. Al met al werd er 1.500 kilo pmk gevonden, een belangrijke grondstof voor de productie van harddrugs als xtc. 

Politiefoto, foto ter illustratie
Politiefoto, foto ter illustratie AT5 / Luuk Koenen

De politie kwam de loods en de zeecontainers op het spoor in het kader van een landelijk onderzoek. Bij de inval is één persoon aangehouden. 

Loods en zeecontainers gesloten

De gemeente Wijdemeren neemt maatregelen vanwege de vondst: de loods en de twee zeecontainers worden voor een half jaar afgesloten. Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot concludeert dat de gevonden stoffen in de containers bedoeld waren om drugs te produceren. "Dit kan ik niet tolereren", aldus Aptroot. 

“De aanwezigheid van de goederen en de betrokkenheid van de verdachte leidt tot een mogelijke dreiging voor het woon- en leefklimaat. De sluiting is onder andere bedoeld om de veiligheid van het woon- en leefklimaat te herstellen en herhaling van de overtreding te voorkomen.”

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren