ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Familie van slachtoffers ongeluk A1: 'volledig uit het lood geslagen' | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Dinsdag 05 december 2023 om 16:45 | bijgewerkt: woensdag 06 december 2023 om 13:44 uur
  • ANP

De familie van de twee Hilversumse meisjes die zaterdag om het leven kwamen bij een ongeluk met een spookrijder op de A1 is 'volledig uit het lood geslagen'. Dat laten ze weten in een persverklaring die ze via Slachtofferhulp hebben verspreid. "Het behoeft geen betoog dat er simpelweg geen woorden zijn te vinden om ons verdriet te beschrijven."

Bloemen kaarsje rouw
Adobe Stock

De twee Hilversumse meisjes van 12 en 14 kwamen zaterdagavond bij het ongeluk om het leven. Hun ouders, Roelien en Luuc, raakten zwaargewond. 

De familie laat weten in de afgelopen dagen 'veel liefde, steun en waardering' te hebben ontvangen van onder meer de school van de meisjes, de werkgevers van de ouders, de politie en de burgemeester van Hilversum. De naasten zeggen alles op alles te willen zetten om de twee meisjes een waardig afscheid te geven. "Daarnaast gaan onze zorgen uit naar onze dochter, zus en schoonzus Roelien, broer en zwager Luuc. Zij hebben alle mogelijke steun nodig in deze onwerkelijke tijd."

Medische toestand ouders

Over de toestand van de ouders is niets bekendgemaakt. De familie zegt over hun medische situatie geen nadere mededelingen te doen, behalve als daar aanleiding voor is. Ook vraagt de familie media om met terughoudendheid en met respect voor de privacy van de familie over de zaak te berichten en om geen foto's van de twee meisjes te publiceren. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren