ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zwaargewonde man aangetroffen in Huizen, politie vermoedt mishandeling | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Ongeval
  • Vrijdag 05 januari om 11:44 | bijgewerkt: om 17:28 uur
  • Daan Visser

Op het Oude Raadhuisplein in Huizen is donderdagavond een man mogelijk zwaar mishandeld. Het slachtoffer moest met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht worden. 

De man werd aangetroffen bij een kledingwinkel op de hoek van het plein en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernstige verwondingen gaat de politie uit van een mogelijke mishandeling.

Het plein werd tijdelijk afgezet waardoor de politie ter plaatse onderzoek kon doen. Er is nog niemand aangehouden en het onderzoek loopt nog. De politie wil daarom op dit moment verder niets kwijt. 

Update

Inmiddels heeft de politie laten weten wel uit te gaan van een mishandeling. Het slachtoffer is een 18-jarige jongen die vlak voor sluitingstijd nog even snel boodschappen wil doen. De hele avond zou een groep jongeren voor de supermarkt bezoekers te provoceren. Wanneer de jongen het de supermarkt verlaat, wordt hij aangesproken door de groep en krijgt hij een klap van een van de jongens. Er ontstaat een vechtpartij, waar bij het slachtoffer op de grond terecht komt en meerdere klappen en schoppen krijgt. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kerk en Samenleving

Vandaag om 09:00.

Terugluisteren