ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent A1 deels afgesloten door ongeval bij Muiderberg, veel blikschade | NH Gooi
  • Thema Ongeval
  • Zondag 07 januari om 07:51 | bijgewerkt: om 15:05 uur
  • Redactie

Op de A1 ter hoogte van afslag Muiderberg zijn vanochtend vroeg twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén auto sloeg daarbij over de kop, de andere auto belandde zwaar beschadigd in de vangrails. Vanwege het ongeluk is de A1 deels afgesloten. Het is onbekend of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen. 

Ongeluk A1 bij Muiderberg
Inter Visual Studio

Op de A1 raakten twee auto's vanochtend betrokken bij een ongeluk. Ter hoogte van Muiderberg raakten de auto's van de weg. Als gevolg van het ongeluk ligt er veel rommel op de A1. 

Voor de hulpverlening en het bergen van de auto's, inclusief het opruimen van alle blikschade, zijn er vijf van de rijstroken afgekruist. Het is onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er gewonden bij zijn gevallen. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren