ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gooise en Zaanse operettevereniging gaan samen optreden: spierballen gezocht voor decorbouw | NH Gooi
  • Maandag 05 februari om 14:20
  • Redactie Zaanstreek-Waterland

Je hoeft er niet supersterk voor te zijn, maar kleine spierballen zijn wel handig: de operetteverenigingen uit Zaandam en het Gooi zoeken op- en afbouwers rondom hun voorstelling eind deze en volgende maand. "Iedereen die het leuk vindt en daar tijd voor heeft, is welkom", zegt Manuela Schut die zelf in de voorstelling te zien is.

Operettevereniging
aangeleverd

Het aantal leden op operetteverenigingen loopt terug en daarom zijn de Zaanse en Gooise operetteverenigingen na de coronapandemie samen verder gegaan. Er wordt apart gerepeteerd, maar één regisseur voegt alles samen tot voorstelling. 

Decor op- en afbouwen

De voorstellingen zijn te zien op 24 februari in Bussum, op 16 en 17 maart in Zaandam en tot slot op 22 maart in Almere.

Om het decor voor, tijdens en na de voorstelling op het podium te krijgen, zijn zo'n 4 á 5 decorbouwers per avond nodig. Het is volgens de vereniging niet heel zwaar. Het afbreken gebeurt in de nacht. 

Helpen? Zie hier de oproep

WebsiteAlle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

RadioRachel Morssink presenteert elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een hulpvraag in haar radioprogramma June tot Twee. 

TvOp tv is NH Helpt ook te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

NH Gooi Spreekuur

Vandaag om 09:30.

Terugluisteren