ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dakpannen vallen uit kraan in Blaricum: bouwvakker raakt ernstig gewond | NH Gooi
  • Regio Blaricum
  • Donderdag 04 april om 13:24
  • Redactie

Een bouwvakker is vanmorgen ernstig gewond geraakt toen er dakpannen uit een kraan zijn gevallen. Dat gebeurde aan de Koningin Wilhelminalaan in Blaricum. De dakpannen kwamen vanuit de lucht op de bouwvakker terecht. 

Arbeidsongeval met dakpannen in Blaricum
Caspar Huurdeman Fotografie

"De medewerker was op hoogte bezig met het lossen van dakpannen", laat een woordvoerder van de arbeidsinspectie aan NH weten. "De dakpannen zijn op een zeker moment uit de kraan gevallen en op de medewerker terechtgekomen."

De kraan is naar schatting 10 tot 15 meter hoog.

Met spoed naar ziekenhuis

De medewerker, een man, is gewond geraakt. Over de ernst van de verwondingen kan de arbeidsinspectie niets zeggen. Er kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter naar het bouwterrein. Een getuige laat weten dat de man enige tijd is behandeld door een trauma-arts, waarna hij per ambulance overgebracht is naar het ziekenhuis. 

De arbeidsinspectie is op het bouwterrein aanwezig en doet onderzoek naar het ongeluk. 

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

40UP Beat

Gisteren om 23:00.

Terugluisteren