ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Politiehelikopter cirkelt boven Mediapark in Hilversum vanwege 'mogelijk onveilige situatie' | NH Gooi

De politie onderzocht vanochtend een 'mogelijk verdachte situatie' op het Mediapark in Hilversum. Agenten waren alert op mogelijke dreiging, ook vloog er een politiehelikopter boven het terrein. Verschillende mediabedrijven adviseerden hun medewerkers om binnen te blijven. 

Politie bij toegangsweg op Mediapark Hilversum
Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

Hoewel de agenten fysiek minder aanwezig zijn, blijven ze alert op het terrein. "Op dit moment zijn er minder posten, maar zijn scherp op een mogelijke verdachte situatie", laat een woordvoerder weten. De politie wil nog niet zeggen wat er precies aan de hand was.

Mediabedrijven zijn geïnformeerd over de mogelijke dreiging. In een brief verspreid onder medewerkers van Radio 1 werd gesproken over een 'mogelijk onveilige situatie'. 

Meerdere mediabedrijven adviseerden hun personeel om binnen te blijven, aldus bronnen op het mediapark tegenover NH. De politie is in ieder geval bij de toegangsweg naar het Mediapark aanwezig. Hoe lang ze daar nog blijven surveilleren is niet duidelijk.

Politie bij toegangsweg op Mediapark Hilversum
Inter Visual Studio / Casper Bunschoten

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Jazznotes

Vandaag om 20:00.

Terugluisteren