ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Goois rugbytalent Joey Buskens (20) omgekomen bij auto-ongeluk Frankrijk | NH Gooi
  • Regio Naarden
  • Thema Ongeval
  • Maandag 08 april om 16:25 | bijgewerkt: om 16:53 uur
  • NH

De 20-jarige Joey Buskens is gisteren omgekomen bij een auto-ongeluk Zuid-Frankrijk. De oud-Hilversummer werd gezien als veelbelovend rugbytalent en was in het verleden actief bij Rugby Club 't Gooi in Naarden. 

Veelbelovend rugbytalent Joey Buskens overleden bij auto-ongeval in Zuid-Frankrijk
Veelbelovend rugbytalent Joey Buskens overleden bij auto-ongeval in Zuid-Frankrijk Rugby Nederland

De Nederlandse rugbybond reageert via Instagram verslagen: "Met enorm veel verdriet delen wij mee dat Joey Buskens gisterochtend is omgekomen bij een tragisch ongeluk. Onze gedachte zijn bij zijn familie en geliefde."

'Geweldig persoon'

Het Nederlandse talent overleed bij een auto-ongeluk op de snelweg bij het Zuid-Franse Albi. Naast Buskens kwam er nog een Fransman om het leven. Drie anderen raakten gewond.

De oud-Hilversummer was in het verleden actief bij Rugby Club 't Gooi in Naarden. Via Facebook laat de sportclub weten dat Buskens op 13-jarige leeftijd bij hun kwam spelen. Ook zij reageren verslagen op het nieuws.

"Joey, wat was je een prachtige rugbyspeler en bovenal geweldig persoon. Je zal ontzettend gemist worden", aldus de bond.



Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren