ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 035 Popprijs | NH Gooi

Vorstin 1 maart a.s. 035 Popprijs op NH Gooi

Op 1 maart is het eindelijk zo ver: een selectie van vier getalenteerde artiesten uit de regio laten hun talenten zien tijdens de finale van de 035 Popprijs.

Ryan Vons (Beatsensation), Jan-Willem van Beers en Marc Reitsma (300KG) slaan de handen in één en zorgen namens NH Gooi voor een avondvullend programma op zowel de vertrouwde radio als op TV.
Ondersteund door de running reporter Sabine van Rooij hoef je vanaf 20:00 tot middernacht niets te missen van dit spektakel in de Vorstin.
Maar nog leuker is als je gewoon gezellig langskomt, de finale is namelijk gratis te bezoeken en iedereen is welkom! De deuren gaan open vanaf 19:30!

Hoe ziet de avond er uit:
De vier finalisten krijgen allemaal 30 minuten de tijd om hun act neer te zetten en de jury te overtuigen dat zij moeten winnen. Deze externe jury (bestaande uit drie gevestigde muziekindustrie-professionals) bepaalt uiteindelijk wie van deze acts er vandoor gaat met de hoofdprijs!
De acts die optreden in de finale zijn: Seb Adams, MORÈL, Shoot the Messiah en XNMI.

Tip: neem gehoorbescherming mee, want Shoot the messiah is 300KG style!

Tot in de Vorstin? 1 maart vanaf 19:30, wees welkom!

Ryan en Marc

Hieronder even een kleine introductie van de artiesten:

Seb Adams
Seb Adams is een alt-pop/rock singer-songwriter die songs schrijft waar je jezelf in kan herkennen. Hij schrijft en speelt alle muziek zelf, waarbij het liedje altijd centraal staat. Hierdoor zit hij niet aan één genre vast, maar als je er een label aan zou moeten hangen zou dat in de richting zijn van alt-pop met invloeden vanuit rock. In 2022 heeft hij zijn eerste album ‘Between Awake & Fast Asleep’ uitgebracht. Op Spotify heeft hij inmiddels meer dan 9 miljoen streams weten te vergaren.

XNMI
XNMI, een 19-jarige hiphopper uit Hilversum, is niet als elke andere rapper. Geïnspireerd door Amerikaanse underground rap (Emo rap/Rage) en RnB heeft hij een unieke sound ontwikkeld. Het gebruik van synthesizers, melodieuze zang, ambient melodieën en zware ritmische 808’s, geven XNMI iets wat geen ander heeft.

MORÈL
MORÈL maakt alternatieve pop voor outcasts. MORÈL is poëtisch, edgy en rebels. Zij nodigt je uit om mee te gaan op een avontuur van het anders zijn dan anderen met haar nummers die worden ondergedompeld in melancholie. MORÈL debuteert op 28 oktober met haar single “if i would be a man”, wat een aanloop zal zijn tot haar EP “OPHIDIAN” die zij in maart 2024 zal laten horen aan de buitenwereld.

Shoot the Messiah
Shoot the Messiah is een Nederlandse Blackened deathmetalband die zichzelf heeft ontketend als een krachtige en onverschrokken entiteit binnen de metal scene. In de loop der jaren heeft de band een naam opgebouwd voor hun meedogenloze geluid en rauwe emotionele uitdrukkingen.

Komende week

Er staat komende week geen uitzending van 035 Popprijs gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten