ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Mooi in het Gooi | NH Gooi

 
 
Zondag 30 juni 2013 tussen 13:00 en 1M6:00 uur gaat Mooi in het Gooi 3 uur live en viert 6FM de zomer in haar achtertuin met alle Mooi in het Gooi gasten van het afgelopen seizoen. 
Graag willen wij jullie uitnodigen om dit netwerk radio 6FM spektakel mee te maken via radio en TV.
Tijdens deze 3 uur durende Mooi in het Gooi radio uitzending blikken we terug op afgelopen seizoen. Vooral gaan we genieten van het moment zelf, elkaars kennis, kunde, bevlogenheid en passie. Kortom een feest voor onze zintuigen.
Tijdens de XXL uitzending zal Cato-Margo verslag doen, beleven, proeven en ervaren van de gasten van het afgelopen jaar. Han Peekel zal in de 6FMstudio met een aantal gasten dieper op de zaken in gaan. 
Mocht u voor deze gelegenheid rond de Mooi in het Gooi XXL uitzending willen adverteren dan kan dit. Radio 6FM biedt (plaatselijke) ondernemers de mogelijkheid om hun producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij de luisteraars van Radio 6FM doormiddel van commercials of via TV en Internet.
 
Mooi in het Gooi, het beauty en lifestyle programma van Radio 6FM is iedere zondag te beluisteren van 13:00 tot 14:00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Cato-Margo die samen met haar vaste crew, technici Bart Zegers, Roel Meijer en Victor van Galen op zoek gaat naar de pareltjes uit 't Gooi aan de hand van bijzondere gasten en vaste rubrieken.

Wilt u onze gast zijn of vriend van de show worden? Mail dan ---// type
="text/javascript"src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js">
// ]]>


 

Komende week

Er staat komende week geen uitzending van Mooi in het Gooi gepland.

Terugluisteren

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten uit dit programma, zoals interviews, vindt u onder "Radio – Fragment gemist".

Bekijk alle fragmenten