ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Zomerwandeling door oud Huizen | NH Gooi

Zomerwandeling door oud Huizen

  • Huizen
  • Zaterdag 26 augustus 2017

Het einde van de vakantieperiode nadert en dan is het leuk om nog een activiteit te plannen. Op zaterdag 26 augustus biedt het Huizer Museum de mogelijkheid om het oude historisch hart van Huizen per voet te verkennen. Deze wandeling start om 11.00 uur vanaf het Huizer Museum aan de Achterbaan 82. Aanmelding is niet nodig. Kosten € 4,-- per persoon.

Deze keer biedt het Huizer Museum de wandelaar de mogelijkheid om voor € 5,-- per persoon zowel de wandeling te doen als het museum te bezoeken. Tevens wordt een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Ook hier geldt dat aanmelding vooraf niet nodig is.

Tijdens de wandeltocht vertelt de gids naast leuke anekdotes het één en ander over het verleden van Huizen. Dit wordt gedaan aan de hand van de bijzondere boerderijen, de woonhuizen, de plaats waar de molen heeft gestaan, de visserswoningen, werkplaatsen, wat allemaal op de route ligt. Deze verkenningstocht duurt ongeveer 1 uur en zal ook weer eindigen bij het museum.

En als u dan toch in het museum bent, dan is de museumwinkel zeker de moeite waard voor een leuk en origineel (vakantie)cadeau.
Huizer Museum
Achterbaan 82
1271 TZ HUIZEN
035-5250223
receptie@huizermuseum.nl
www.huizermuseum.nl