ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent JOB-festival | NH Gooi
  • Zaterdag 05 oktober 2019
  • Regio Huizen

Reserveer zaterdagmiddag 5 oktober alvast in uw agenda. Stichting ReconnAct Jobmaatjesproject HBEL organiseert dan een interessant en uitdagend JOB-festival in winkelcentrum Oostermeent in Huizen.

Waarom dit JOB-festival?
Het festival staat geheel in het teken van WERK EN WERKGELEGENHEID. Ondanks dat de economie floreert, staan honderdduizenden mensen aan de kant. Om welke reden dan ook. De gemeenten Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren (HBEL) proberen via het Zicht Op Werk-programma daar iets aan te doen. Het Jobmaatjesproject van Stichting ReconnAct wordt daarbij door de gemeenten al bijna drie jaar succesvol ingezet.

Wat houdt het JOB-festival in?
Tijdens het JOB-festival presenteert ReconnAct de resultaten van het jobmaatjesproject in de HBEL-gemeenten. Maar er is meer. In workshops kunt u zich laten informeren over het maken van een sterk CV of een goed LinkedIn profiel. U kunt tips krijgen om u (nog) beter te presenteren en u kunt een goede zakelijke profielfoto gratis laten maken. Er zijn ook interessante inleidingen en lezingen, o.a. over de toekomst van het werk en robotisering. Tot slot zijn er leuke ‘verwenmomenten’ als een stoelmassage of stylingsadvies. Kortom, het belooft een mooie, informele, kansenvergrotende middag te worden.

Wanneer?
Zaterdag 5 oktober 2019 van 13.00 tot 17.00 uur in winkelcentrum Oostermeent in Huizen. Entree is gratis.

Voor wie?
Voor mensen die graag (weer) aan het werk willen maar niet precies weten hoe dat het beste aangepakt kan worden.
Voor werkzoekenden die niet zeker weten of ze het solliciteren goed aanpakken en wel een paar tips zouden willen krijgen.
Voor mensen die het leuk vinden om anderen te begeleiden naar een nieuwe baan.
Voor bedrijven die vacatures hebben en bereid zijn op een iets andere plek te zoeken naar die enthousiaste kandidaat.
Voor de geïnteresseerde inwoner.

Aanmelden?
U kunt zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar: hbel@stichtingreconnact.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren