ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Matthaus-Passion Huizen uitgevoerd door Huizer projectkoor | NH Gooi
  • Zaterdag 05 oktober 2019
  • Regio Huizen
De uitvoering in de Oude Kerk (Foto: aangeleverd)
De uitvoering in de Oude Kerk (Foto: aangeleverd)

De Matthäus-Passion wordt op 8 april 2020 uitgevoerd in de prachtige Oude Kerk in Huizen. In verband met een nieuwe missie en visie waar verbinding centraal staat zal de Matthäus-Passion uitgevoerd worden door een projectkoor waar Huizers voor Huizers zullen zingen! Dit onder het motto: “Passie Verbindt”.

Het projectkoor wordt gevormd met zangers uit Huizen en hen die zich sterk verbonden weten met Huizen. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom om zich op te geven voor de audities, ook als men niet bekend is met dit repertoire. Auditie wordt gedaan op zaterdag 12 oktober in groepjes, dus er hoeft niet alleen gezongen te worden.

Met het projectkoor wordt vanaf 10 januari 2020 op weg gegaan naar een prachtige uitvoering. In totaal zijn er 12 repetities en daarnaast wordt van deelnemers verwacht dat er thuis geoefend wordt. De repetitiedata en –tijden zijn te vinden op de website: www.matthauspassionhuizen.nl/projectkoor. Hier staat ook een link naar het inschrijfformulier.

Op zaterdag 5 oktober wordt om 13.30 uur in de Oude Kerk een Meezinguur georganiseerd. Iedereen die een keer wil ervaren hoe het is om een gedeelte van de Matthäus-Passion te zingen is hierbij van harte welkom, maar uiteraard ook iedereen die graag mee wil doen met de uitvoering op 8 april 2020. Voor hen is het meteen een goede voorbereiding op de audities op 12 oktober. Deelname aan het Meezinguur is geheel vrijblijvend en is een mooie activiteit die aansluit bij het motto “Passie Verbindt!”.

Met het uitvoeren van de Matthäus-Passion Huizen wordt cultuur, muziektalent en religie met elkaar verbonden. Ambassadeurs uit onderwijs, sport, kerk, cultuur, welzijn, gemeente bevelen de nieuwe opzet van harte aan!

Opgeven om mee te zingen in het projectkoor is mogelijk via het inschrijfformulier op de website, Facebook en Twitter.
Meer informatie over de Matthäus-Passion Huizen is te vinden op de website: www.matthauspassionhuizen.nl
Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren