ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Najaarsconcert vocal group Brightvoizz | NH Gooi
  • Vrijdag 15 november 2019
  • Regio Huizen

Op vrijdag 15 november 2019 geeft de nieuwe vocal group Brightvoizz haar eerste concert, met live band en samen met een optreden van de Marvin Dee Band. Het wordt een swingende avond met meerstemmige songs met een boodschap en muziek waar je blij van wordt. Tijdens het concert zal Brightvoizz ook een paar nummers zingen samen met de Marvin Dee Band. Zangeres en dirigent van Brightvoizz Jane Loois zal deze avond met veel enthousiasme leiden.

De missie van Brightvoizz is ‘Wij zingen mensen blij!'. De vocal group bestaat uit 26 enthousiaste zangers en is begin 2019 opgericht door Ernst Loois en Paul Koeleman. Beiden hebben behoorlijk wat ervaring met zingen. Brightvoizz zingt meerstemmige pop, soul en gospelsongs, altijd met een boodschap en vaak over liefde. Jane Loois is de enthousiaste en professionele leider van Brightvoizz. Met al haar ervaring als zangeres, backing vocal, zangcoach weet ze de vocal group op grote hoogte te brengen.

De muziek van Marvin Dee Band wordt het beste omschreven als “Doordachte, maar toegankelijke pop/rock”. De band speelt energieke nummers maar ook rustige ballads. Marvin Dee wil uiteindelijk mensen raken en verbazen. Brightvoizz heeft een mini bijdrage geleverd aan het nieuwe album van Marvin Dee ‘Changes’. Tijdens het concert zal Brightvoizz ook een paar nummers zingen samen met de Marvin Dee Band.

Praktische informatie
Wanneer: Vrijdag 15 november van 20-22 uur
Locatie: 't Visnet, Ruyterstraat 7 in Huizen
Tickets: www.brightvoizz.nl of www.facebook.com/brightvoizz
Ticketprijs: €9,50 online en €12,50 aan de deur

Meer informatie?
Bel voor meer informatie Paul Koeleman op 06 5115 3890 of stuur een email naar zing@brightvoizz.nl

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Kick Down | Vandaag om 20:00.
  • Gezelligheid op je woensdag met Juan, Nico en Lotte!
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 22:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

Scherp de Zeis

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren