Fragment gemist

Vroeger of Later

← Toon alles Programmainfo

Vroeger of Later - Nieuwe EP Eva van Pelt

Sinds 2017 is Eva van Pelt druk bezig geweest de wereld te veroveren... met één persoon per voorstelling. Ze vertelt over haar Concerten voor Eén en de nieuwe EP "HIER", waar onder andere de single Stapje op staat.

Luister fragment

Vroeger of Later - Protestlied tegen marktwerking in de zorg

Joep van Leeuwen werkte als fysiotherapeut in MC Slotervaart tot het ziekenhuis in een faillissement terecht kwam. Joep maakte een protestlied over de marktwerking in de zorg met als doel de verantwoordelijke politici te bewegen om de zorg weer betaalbaar te maken.

Luister fragment

Vroeger of Later - Morph van Yentl en De Boer

Op 9 november 2018 komt het nieuwste album van Yentl en De Boer uit, Morph. Daarop staan een aantal nummers van het programma Magie waarmee ze momenteel langs de theaters trekken. Wij spraken met Christine de Boer een paar dagen voor de officiële release.

Luister fragment

Vroeger of Later - Ingeborg Hornsveld

Met het liedje "1730 (In de schaduw van de dom)" doen Kees van den Berg en Ingeborg Hornsveld namens COC Midden-Nederland op 8 december mee aan het COC songfestival in De Duif in Amsterdam. Ingeborg Hornsveld vertelt waarom ze dit lied hebben geschreven.

Luister fragment

Vroeger of Later - Kirsten van Teijn

Kirsten van Teijn treedt 12 oktober 2018 op in theater deMess in Naarden en op 7 november in De Boerderij in Huizen. In haar nieuwe voorstelling Nobel gaat het over het perfecte plaatje. Niets mag mislukken, het moet allemaal perfect zijn.

Luister fragment

Vroeger of Later - Marlous Lazal en Jeroen Zijlstra brengen ode aan J. Slauerhoff

Op vrijdag 5 oktober brengen zangeres Marlous Lazal en het trio De Mannen van de Tango een muzikale ode aan de dichter J. Slauerhoff. Met het literaire concert De Heimwee van Slauerhoff eren zij Nederlands grootste romantische dichter, die op 5 oktober 1936 in Hilversum overleed. Ze spelen Spaanstalige en vooral nieuwe Nederlandse liederen, waarvoor Marlous Lazal de teksten schreef. Speciaal voor de gelegenheid is een aantal gedichten van Slauerhoff op muziek gezet. Daarnaast treedt zanger-trompettist Jeroen Zijlstra op. Het concert begint om 20.30 uur en vindt plaats in Bibliotheektheater Hilversum.

Luister fragment

Vroeger of Later - Janneke Jager speelt Femme Facade

Op vrijdag 28 september staat Janneke Jager met haar programma Femme Facade in DeMess in Naarden. Over het ophouden van de schijn en haar Groningse roots.

Luister fragment

Vroeger of Later - Emellan voorlopig Voorbij

Richard van der Keur bracht in 2016 nog een studioalbum uit met Emellan. Na een paar solo-optredens heeft hij nu een single uitgebracht, Voorbij. Vroeger of Later belde met hem om te vragen of er nog meer muziek aankomt, en misschien een theatervoorstelling?

Luister fragment

Vroeger of Later - Matroesjka speelt Brainwash

In ‘BRAINWASH’ maakt Matroesjka korte metten met deze krankzinnige tijden en zet het technocabaretduo jouw brein op stelten. Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen vette beats en harde grappen ons nog redden. Wij spraken met Janneke Rinzema die samen met Lisa Loeb het technocabaretduo vormt. Zondag 16 september in De boerderij Huizen

Luister fragment

Vroeger of Later - Stephan Peters theatershow "Niet Zonder Ons"

Ramses Shaffy zou op 29 augustus 2018 85 jaar zijn geworden. Theatergezelschap Shaffy85 bestaat uit jonge artiesten die bang zijn dat de jonge generatie Shaffy bijna niet kent. Stephan Peters vertelt over de voorstelling "Niet Zonder Ons" die op 7 september in theater De Mess in Naarden staat.

Luister fragment

Vroeger of Later - Interview Karin Bloemen

Onlangs verscheen het nieuwe album van Karin Bloemen met de titel Beide Zijden. Op dit album nummers uit haar eerdere theatershows, maar ook nieuwe nummers. Daarnaast praat Karin Bloemen over haar nieuwe theaterprogramma Souvenirs.

Luister fragment

Vroeger of Later - Josee Koning zingt Lennaert Nijgh

Op 3 februari is in De Boerderij in Huizen de voorstelling Een Tip Van De Sluier te zien, waarin Sjors van der Panne, Jim de Groot, Izaline Calister en Josee Koning een groots eerbetoon brengen aan een van de beste Nederlandse tekstschrijvers ooit. Kent Hanson sprak voor ons met Josee Koning.

Luister fragment

*/ ?>