Fragment gemist

Achter het Net

← Toon alles Programmainfo

Achter 't Net - Wasmeer Events

Een toernooi kan niet zonder organisatie. Wasmeer Event organiseert onder andere dit Jaarlijks Schoolvoetbaltoernooi bij HSV Wasmeer in samenwerking met de schoolvoetbalcommissie Hilversum. Maar ze doen ook meer. Gerwin Bottenheft is bij ons in de uitzending.

Luister fragment

Achter 't Net - Beachclub Huizen

Arnoud Wildschut is na de nieuwjaarsduik in Huizen weer klaar voor het zomerseizoen. Hij vertelt over alle komende Beachclub activiteiten die deze lente gehouden worden.

Luister fragment

Achter 't Net - Jeugdopleiding SDO

De succestrainer van SDO, die de Bussumers in een aantal jaar tijd van de vierde naar de eerste klasse loodste, keert terug. Rick Schippers gaat zich richten op de jeugdopleiding van SDO. Na een terugblik vertelt hij Eric over zijn plannen.

Luister fragment

Achter 't Net - Jeugdteam The Smashers kampioen

Jeugd B is vorige week kampioen geworden in de 3e klasse B.Bram van Gelder van The Smashers uit Laren verantwoordelijk voor organisatie jeugdactiviteiten/jeugd promotie binnen Volleybalvereniging The Smashers vertelt daarover aan Eric.

Luister fragment

Achter 't Net - Fysio van Straten

Mark van Straten geeft elke maand Fit Op Het Veld tips bij SV Laren, geeft ons en de luisteraars nu ook wat sport-adviezen over sporten op kunstgras.

Luister fragment

Achter 't Net - HSV Wasmeer, vereniging van de week

Deze week kwam sportcafe Achter 't Net vanaf het zonnige terras van HSV Wasmeer waar het schoolvoetbaltoernooi plaatsvond. Voorzitter Hans Haselager vertelt aan Eric over de vereniging.

Luister fragment

Achter 't Net - Burgemeester Broertjes ook bij de City Run

Een spontane gast in de uitzending van Sportcafe Achter 't Net. Eric kwam namelijk de Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes tegen en vroeg hem meteen hoe hij tegen het evenement aankijkt.

Luister fragment

Achter 't Net - Muziekids, goede doel van de City Run

Muziekids is het goede doel gekoppeld aan de Hilversum City Run. Robbert de Vos vertelt aan Eric wat Muziekids doet en waarom het zo belangrijk is.

Luister fragment

Achter 't Net - GLTC Het Spiegel bestaat 95 jaar

GLTC Het Spiegel bestaat 95 jaar! Voorzitter Bianca van der Meer kwam langs om te vertellen over de jubilerende tennisclub uit Hilversum, hun Lustrum jaar en bijbehorende activiteiten.

Luister fragment

Achter 't Net - Warming-up Fit by Rox

Bij het vrouwenvoetbal toernooi van Victoria deden ze de opening. Vandaag waren ze er voor de warming-up van alle renners. Roxanne Cools, eigenaar van de dansschiool, komt daarom weer bij ons langs.

Luister fragment

Achter 't Net - Nacht van Bart Run

De Nacht van Bart is een rebelse sponsorrun, die overal dwars doorheen en tegenin gaat. De run gaat door tv-studio's en over het Media Park. Onderweg kom je de teringtubbies tegen en ren je door een blacklight street. Door mee te rennen met de Nacht van Bart draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek om nierziekten te genezen. Mirjam de Graaf (zus van) vertelt over deze speciale run op 6 juli van dit jaar.

Luister fragment

Achter 't Net - Hilversum City Run, evenement van de week

Deze week kwam sportcafe Achter 't Net vanaf de Hilversum City Run. Dick Slootenbeek, organisator van het event, vertelt aan Eric over het ontstaan van de run.

Luister fragment