Fragment gemist

Achter het Net

← Toon alles Programmainfo

Achter 't Net - Trainer Top-It

Robin is trainer bij de vereniging Top-It. Als je uiteindelijk op 20 meter hoogte wil komen vraagt dat wel een bepaalde techniek. Maar uiteraard ook plezier en veiligheid bij het klimmen is erg belangrijk.

Luister fragment

Achter 't Net - Kopwerk, het boek voor iedere wielrenner

Aart Vierhouten was jarenlang actief als professioneel wielrenner. Tegenwoordig geeft hij geeft bedrijfswielerclinics en geniet zelf nog volop van zijn wekelijkse fietskilometers. Hij schreef het boek Kopwerk. Een boek bomvol kennis, lange anekdotes, korte bijdragen en schitterende foto’s. Met de tips van Aart Vierhouten ga je geheid harder fietsen. (www.sportrusten.nl/kopwerk-het-boek-voor-iedere-wielrenner/)

Luister fragment

Achter 't Net - 48 uur darten

Van 8 tot 10 februari zal Mike de Groodt een grote uitdaging aangaan. 48 uur darten zonder slapen voor Energy4 All bij SC 't Gooi. Hij vertelt in onze uitzending over het ontstaan van deze marathon darten en de reden waarom hij dit zo belangrijk vindt. (https://energy4all.nl/acties/agenda/print/253-48-uur-darten-voor-siem)

Luister fragment

Achter 't Net - Tweede team van BC Weesp kampioen

Het tweede team van badmintonvereniging BC Weesp is kampioen geworden. Robert den Hoedt is bij ons in de uitzending om over het kampioenschap te praten. Maar ook over het komende open-toernooi op zaterdag 30 maart. (bcweesp.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Nieuwe hoofdtrainer SC 't Gooi

Ed Otten wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SC 't Gooi. Hij neemt met Eric het huidige seizoen en een kijk op het volgende seizoen. Maar ook komt Ed zelf aan bod om zichzelf voor te stellen. (sc-tgooi.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Thom Ventoux

Op 1 juni 2019 zal de 4de editie van Thom Ventoux gereden worden. Stefan Bredenbeek van de The Thom Ventoux Foundation vertelt over het ontstaan van de stichting en de reden waarom dit evenement wordt georganiseerd. (thethomfoundation.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Top-It, vereniging van de week

Deze week kwam Achter 't Net vanuit klimhal van Klimvereniging Top-It. Richard Savenije, voorzitter van de vereniging, vertelt aan Eric de ins en outs. (top-it.org)

Luister fragment

Achter 't Net - AV Zuidwal

Op 3 maart organiseert AV Zuidwal de Trappenbergloop. Naast de 10 km loop heeft de loop ook een jeugdloop over 600 m, 1,15 en 2,3 km en een loop met keuze voor 2,5, 5 en 7,5 km. Het parcours loopt door de prachtige bossen bij de Trapjesberg tussen Huizen en Bussum. Hans Peter Pluim Mentz vertelt hierover in onze uitzending. (avzuidwal.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Sportief hardlopen Huizen

Op 3 februari vindt de Gooise Buitenplaats Trail plaats. Organisatoren Michel Seinen en Anita den Oude vertellen hierover en ook over hun buitenactiviteiten als hardlopen, bootcamp en trailrunning. (sportiefhardlopenhuizen.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Damclub Gooi & Eemland

Damclub Gooi & Eemland bestaat uit twee verenigingen. Bert Roest, secretaris Damclub DVSB vertelt naast hun damprestaties ook over de maatschappelijke achtergronden en ontwikkelingen rond bordspelen. (dvsb.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - HSV de Zuidvogel, vereniging van de week

Deze week kwam Achter 't Net vanuit het nieuwe clubhuis van HSV de Zuidvogel. Kees Visser, voorzitter van de vereniging, vertelt aan Eric de ins en outs. (hsvdezuidvogels.nl)

Luister fragment

Achter 't Net - Marathon voor Kika

'Never say never again' dat is ook voor Martijn de Bruijn van toepassing. Na de Marathon van New York gaat hij nu toch nogmaals een marathon lopen. Voor het goede doel Kika gaat hij de marathon van Chicago lopen. Steun Martijn op https://www.runforkikamarathon.nl/martijn-de-bruijn-chicago-2019

Luister fragment