ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Fragment gemist | NH Gooi

Fragment gemist

All Inclusive

← Toon alles Programmainfo

  • Column Leo Janssen: De hut van Mie en prikkeldraad

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in z'n columns. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Over Larense burgers, verdwenen boeren en sjieke buitenlui. Vandaag vertelt Leo Janssen ondermeer over de teloorgang van de Hut van Mie en prikkeldraad.

  • Gesprek met Leo Janssen over de overleden Peter Calis

    All Inclusive

    Peter Calis is zondag 30 juni overleden. Peter was raadslid, fractievoorzitter en wethouder in het gemeentebestuur van Laren en voorzitter van Larens Behoud. In het programma All Inclusive sprak Ton Ensink met Leo Janssen over deze bekende Larinees.

  • Column Leo Janssen: Gravin van Bylandt

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in z'n columns. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Over Larense burgers, verdwenen boeren en sjieke buitenlui. Luister naar het bijzondere verhaal van Gravin van Bylandt, opgetekend door onze Larense columnist Leo Janssen.

  • Bol-an column door Leo Janssen: Elias Stark

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in z'n columns. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Over Larense burgers, verdwenen boeren en sjieke buitenlui. En ook eerder vandaag was hij hier in de studio met een opmerkelijk verhaal ... over Elias Stark. Het woord is aan Leo.

  • Column: Laren-Ajax 2-1

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in z'n columns. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Over Larense burgers, verdwenen boeren en sjieke buitenlui. En ook weer vandaag met een opmerkelijk verhaal ... want het is groot feest in Laren: voetbalclub LFC heeft Ajax verslagen. Wanneer dan? Dat vertelt Leo Janssen hier in zijn column.

  • Column Leo Janssen: De kuil van Koppel

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in z'n columns. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Vandaag over ... De kuil van Koppel. Het woord is aan Leo.

  • Column Leo Janssen: Pastoor Jan Vriend

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft het op in zijn column. En wekelijks komt hij over Laren vertellen bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. Vandaag over Pastoor Jan Vriend, die 41 jaar lang van grote betekenis voor Laren is geweest, maar helaas is hij er niet meer. Leo Janssen vertelt ...

  • Column Leo Jansen: 100 jaar Larense Muziektent

    All Inclusive

    Oud-wethouder Leo Janssen van Laren wandelt, herinnert en schrijft. En maakt wekelijks de column over Laren bij NH Gooi. Hij heeft heel wat meegemaakt en komt altijd met een boeiend verhaal. In Laren wordt alles in gereedheid gebracht om het 100-jarig bestaan van de Larense Muziektent deze maand te vieren. Maar volgens onze columnist kan het feest pas over twee jaar plaatsvinden, want de Muziektent bestaat nu pas 98 jaar. Het woord is aan Leo.