ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgemeester tijdens opening BEL-tentoonstelling: koop meer kunst | NH Gooi
Burgemeester Van Benthem en Coraline Bäcker tijdens de opening. Foto: Kent Hanson
Burgemeester Van Benthem en Coraline Bäcker tijdens de opening. Foto: Kent Hanson

Vrijdagmiddag 15 februari opende burgemeester Roland van Benthem van Eemnes de nieuwe tentoonstelling in het BEL-kantoor. Hij deed dit in aanwezigheid van wethouders Posthumus (Blaricum), Van der Zwaan en De Jong (Laren). De tentoonstelling is in zijn geheel gewijd aan de Eemnesser kunstenares Coraline Bäcker-Boomsma. De uit Wageningen afkomstige Coraline heeft zich haar hele leven al laten inspireren door de natuur. Zij kreeg lessen in aquarelleren van Jelle Willems. Zij genoot haar opleiding voor beeldende kunsten te Arnhem. Daar kreeg ze onder meer les van Fred Sieger en grafische technieken van Harry van Kruiningen. Enige jaren werkte zij ook aan de Landbouw Hogeschool te Wageningen als botanische tekenares. Zo heeft ze geleerd gedetailleerde weergaven te maken van haar natuurlijke onderwerpen. Tijdens zijn openingsspeech maande Burgemeester Van Benthem de aanwezigen tot aankoop van een kunstwerk. "Wat is er mooie dan de dag na Valentijn uw geliefde alsnog te verrassen met een kunstwerk of u koop alvast iets voor Moederdag", aldus een grappende burgemeester. Op zaterdag 23 februari zal Coraline Bäcker-Boomsma te beluisteren zijn in het 6FM-programma Gooi- en Eemland Actueel, tussen 16 en 18 uur.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren