ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent PvdA BEL kiest voor ervaren lijsttrekkers | NH Gooi
Wilma de Boer, Chris Bogaers en Daphne Rokebrand – lijsttrekkers PvdA Eemnes, Laren en Blaricum
Wilma de Boer, Chris Bogaers en Daphne Rokebrand – lijsttrekkers PvdA Eemnes, Laren en Blaricum

Op donderdagavond 30 november 2017 hebben de leden van de PvdA BEL unaniem gekozen wie de lijsten voor de verkiezingen op 21 maart 2018 gaan aanvoeren. Voor Blaricum is dat Daphne Rokebrand, voor Eemnes Wilma de Boer en voor Laren Chris Bogaers. De PvdA BEL wil dat de vooruitgang voor iedereen merkbaar wordt en kiest om die reden voor kandidaten met ervaring, motivatie en betrouwbaarheid.

Ook de nummers twee zijn ervaren politici die het linkse gedachtegoed kennen en uitdragen. In Blaricum is dat Johan Jorritsma. Hij was van 2000 tot 2010 fractievoorzitter van de PvdA Blaricum. Marcus Brink staat in Eemnes op nr. 2. Hij was tot zijn verhuizing fractievoorzitter PvdA Laren en Victor Koppelmans staat op de tweede plek van de Larense PvdA-lijst.

De verkiezingsprogramma’s en de complete lijsten van de drie gemeenten zijn vanaf de jaarwisseling te vinden op bel.pvda.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Goot op de radio

Vandaag om 18:00.

Terugluisteren