ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Spinnen met Jochem Uytdehaage voor taaislijmziekte | NH Gooi
Skate4Air schaatst voor de taaislijmziekte
Skate4Air schaatst voor de taaislijmziekte

Op zondag 14 januari 2018 organiseert Health Center FIT in Blaricum met medewerking van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage een spinningmarathon. Met dit vier uur durende sportieve avontuur wil FIT zoveel mogelijk geld inzamelen voor Skate4AIR.  Deze organisatie, waar Jochem Uytdehaage ambassadeur van is, zet zich in voor onderzoek naar taaislijmziekte.

Jochem is enthousiast sporter bij Health Center FIT en traint op dit moment voor de Alternatieve  Elfstedentocht op de Weissensee. Hiermee schaatst hij elk jaar geld bij elkaar voor Skate4AIR. Hij raakte betrokken bij deze organisatie omdat zijn nichtje lijdt aan deze ziekte.

De spininstructeurs van FIT zorgen van 10.30- 14.30 uur voor een afwisselend programma. Wie zich samen met Jochem en vele anderen wil inzetten voor een langer en beter leven voor mensen met Taaislijmziekte kan een fiets reserveren voor één of meerdere uren. Meer info en aanmelding: www.healthcenterfit.nl.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren