ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Commissaris van de Koning bezoekt Eemnes | NH Gooi
Commissaris van de Koning Willibrord van Beek
Commissaris van de Koning Willibrord van Beek

Op woensdag 24 januari bezoekt Commissaris van de Koning Willibrord van Beek ’s middags Eemnes. Tijdens dit bezoek zullen burgemeester Roland van Benthem en de wethouders Van Beek informeren over diverse actuele thema’s die spelen in de gemeente.

Ook brengt hij een bezoek aan Kijkoor, de activiteitenlocatie van zorginstelling Sherpa gericht op met name kunst-zinnige vorming en ontwikkeling van mensen met een (verstandelijke) beperking.
Het bezoek van de Commissaris van de Koning maakt onderdeel uit van een reeks bezoeken aan alle gemeenten in de provincie Utrecht.

Tijdens het gesprek met het voltallige college van B&W en de Commissaris van de Koning zal men spreken over de (regionale) retailvisie, ICT en informatiebeveiliging, klimaatbeleid, verkeer (HOV Huizen - Eemnes - Hilversum, Fietsbeleid), het sociaal domein en het Jeugd- en Gezinsteam.

‘Kunstzinnige ontvangst’ bij zorginstelling Sherpa op locatie Kijkoor
Van Beek zal ontvangen worden op de locatie Kijkoor van Sherpa aan de Eikenlaan. Dit activiteitencentrum voor mensen met een (verstandelijke) beperking biedt een brede keuze aan allerhande dagbesteding, zoals de industriegroep of kunstzinnige bezigheden zoals toneelspelen of schilderen. Ook is er een keukengroep, zij verzorgen dagelijks intern de lunch. Daarnaast verzorgt SherpaCatering op aanvraag van bedrijven of organisaties lunches, borrels, barbecues et cetera. Cliënten worden gestimuleerd om -als zij dat kunnen- zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Bij Kijkoor zijn maximaal zo’n 100 cliënten actief van wie de leeftijden uiteenlopen van 20 tot 75 jaar.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Kick Down | Vandaag om 20:00.
  • Gezelligheid op je woensdag met Juan, Nico en Lotte!
  • Muziek & Informatie | Vandaag om 22:00.
  • Non-stop muziekmix en regionieuws
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren