ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgemeester en wethouder lezen voor | NH Gooi
Alle aandacht voor wethouder Niels Rood (Foto: Studio Kastermans)
Alle aandacht voor wethouder Niels Rood (Foto: Studio Kastermans)

Woensdagochtend luisterden Eemnesser kinderen tijdens een ontbijtje naar burgemeester Roland van Benthem en wethouder Niels Rood. Zij deden mee aan de start van de Nationale Voorleesdagen.

De burgemeester zat aan de ontbijttafel van basisschool Het Noorderlicht. Hij las de leerlingen voor uit De Gorgels van Jochem Myjer. Wethouder Niels Rood koos voor het Prentenboek van het Jaar 2018: Ssst! De tijger slaapt. Dit is geschreven en geïllustreerd door Britta Teckentrup. Hij las hieruit voor aan de peuters van peuterspeelzaal de Woelwaters in Bibliotheek Gooi en meer Eemnes. Ook burgemeester Rinske Kruisinga koos voor dit boek. Zij las op vrijdag 26 januari voor aan peuters en kleuters in de bibliotheek van Laren.

De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen met honderden voorleesontbijten op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en scholen in het hele land. Talloze bekende en onbekende Nederlanders lazen voor aan peuters en kleuters om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Vandaag om 21:00.

Terugluisteren