ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Eigenaar pannenkoekenrestaurant vreest voor voortbestaan | NH Gooi
  • Thema Economie
  • Zondag 28 januari 2018 om 01:44

Nu speelpark Oud Valkeveen in Naarden de deuren heeft gesloten, vreest ook eigenaar van het naastgelegen pannenkoekenrestaurant 't Vossenhol voor het voortbestaan van zijn zaak. Dat meldt onze mediapartner NH Nieuws,

Reden voor de sluiting van het speelpark is de zogeheten vermakelijkhedenretributie die Gooise Meren wil gaan heffen. Dat bedrag moet worden geïnd om de kosten te dekken die de gemeente voor het park maakt, maar om het speelpark laagdrempelig te houden, wil parkeigenaar Michael van de Kuit die belasting niet doorberekenen aan zijn gasten.

Hoewel we nu middenin het laagseizoen zitten, houden ondernemers in de buurt van het park hun hart vast. "Als de situatie zo blijft, vrees ik voor het bestaan van ons restaurant", verzucht Frank Ruigrok, eigenaar van 't Vossenhol. De huidige situatie maakt hem erg onrustig en hij vreest voor z'n omzet als de sluiting van het park definitief wordt. Het restaurant is sterk afhankelijk van de parkgasten die een pannenkoek komen eten.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren