ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Huizen-trainer Erik Assink valt uit boom en breekt ribben | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Sport
  • Donderdag 08 februari 2018 om 18:20

Huizen speelt zaterdag thuis tegen Urk, maar trainer Erik Assink zal daar niet bij zijn. Die heeft, toevallig in de buurt van Urk, al een flinke dreun te verwerken gekregen. Assink viel woensdag tijdens snoeiwerkzaamheden op een boerderij drieënhalve meter omlaag, uit een boom. Tot zijn geluk kon hij de gierende kettingzaag tijdig van zich afwerpen. Dit schrijft De Gooi En Eemlander. Het kan er allemaal nog wel bij. In zijn eerste seizoen bij Huizen raakte Assink enige tijd ontregeld door problemen met zijn bloeddruk, en zijn elftal staat eigenlijk al zo’n beetje vanaf dag één op de laatste plaats in de hoofdklasse B. „Wat een dramatisch jaar”, zucht de trainer. „Nu dit weer! Ik heb een stuk of vijf ribben aan de linkerkant gekneusd en gebroken, ik barst van de pijn. Ik kan amper lopen, liggen of staan. Ik heb beneden in een stoel wat geprobeerd te slapen.”

Assink wil niet dat er geruchten gaan rondzingen over de aard van zijn gezondheidsproblemen of over eventuele problemen binnen de club. „Ik ga elk jaar een paar keer hout kappen en zagen voor m’n open haard, samen met een maat van me. Dit ongeluk komt op een ontzettend vervelend moment, gezien de situatie van Huizen. Ik heb nog geluk dat ik niet geraakt ben door die kettingzaag, wat dat betreft had het nog veel erger kunnen aflopen. Ik zit nu dik onder de pijnstillers. Wanneer ik weer beschikbaar ben, kan ik nog niet zeggen.”

Voorzitter Sjaak Veerman: „Erik neemt de neergang wel erg letterlijk, dat had ook weer niet gehoeven.” Assistent Bert Brons neemt waarschijnlijk zaterdag de honneurs waar.

Bron: De Gooi- en Eemlander

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kleurenradio

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren