ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bibliotheek helpt bij invullen belastingaangifte | NH Gooi
  • Thema Algemeen
  • Woensdag 14 februari 2018 om 04:32

Mensen kunnen ook dit jaar naar de bibliotheek voor hun belastingaangifte. Dit is een gevolg van het convenant dat in 2016 is gesloten tussen de Koninklijke Bibliotheek en de belastingdienst. Hierin staat dat alle openbare bibliotheken in Nederland ondersteuning bieden bij het digitaal invullen van de aangifte.

Vorige jaren waren er in de vestigingen in Huizen en Laren al belastingspreekuren. Nieuw dit jaar is dat Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum gaat samenwerken met Versa Welzijn en de BasBEL. Beide organisaties zijn bekend met het invullen van belastingaangiftes voor klanten. Dit jaar hebben zij extra tijd en mankracht vrij gemaakt om ook aangiftes in de bibliotheek in te vullen, speciaal voor inwoners uit het werkgebied van Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Afhankelijk van de persoonlijke situatie wordt daarvoor een kleine vergoeding gevraagd. Op verschillende data in maart en april kan men terecht in de bibliotheek. Iedereen dient zich vooraf aan te melden voor deze belastingservice. Aanmelden kan vanaf 15 februari 2018 via de balies in de bibliotheekvestigingen of telefonisch.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Gisteren om 19:00.

Terugluisteren