ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 6FM Zaterdag met de Gooise herindeling en nog meer Gooise politiek | NH Gooi
  • Thema Politiek
  • Vrijdag 02 maart 2018 om 18:00

Luister vandaag vanaf 10 uur (herhaling 14 uur) naar de 6FM Zaterdag.

We praten o.a. met Carien Bölger van Hart voor Blaricum over de gemeentelijke herindeling en met Bram Schröder Raadslid D66 Huizen over de winkelen op zondag.


Ook zal gedeputeerde van de provincie NH, Jack van der Hoek live in de studio reageren op alle commotie die is ontstaan n.a.v. het uitgelekte plan van aanpak van Berenschot.


En verder Liesbeth Boersen van Blaricumse partij, BVHilversum over een verkiezingsdebat voor ondernemers, gaan we Fact-checken in het Gooi, Marianne Verhage (wethouder Huizen) over 30 dagen gezonder, praten we met schrijfster Corrie Gramser en is het precies 100 jaar geleden dat Hilversum omroepstad werd. We spraken hierover met Wimar Jaeger, wethouder en 1e loco burgemeester van Hilversum.

Ook zijn er de wekelijkse column, de regio agenda en vertelt Frans Ruijter over de geschiedenis van Blaricum.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren