ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sicko Heldoorn benoemd tot waarnemend burgemeester Huizen | NH Gooi
De nieuwe burgemeester
De nieuwe burgemeester

In goed overleg en met unanieme instemming van de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Huizen heeft de commissaris van de Koning in Noord-Holland, Johan Remkes, besloten om de heer K.S (Sicko) Heldoorn met ingang van 12 maart 2018 te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Huizen.

De heer A.P. (Fons) Hertog is op 16 februari als waarnemend burgemeester van Huizen afgetreden. Voor de gemeenten in de Gooi en Vechtstreek, waaronder de gemeente Huizen, is de wettelijke procedure voor gemeentelijke herindeling gestart. Daarom wordt de burgemeestersvacature vooralsnog niet open gesteld en wordt gedurende de procedure een waarnemend burgemeester benoemd.

De heer Heldoorn was van 2014 tot 2017 waarnemend burgemeester van de gemeente Dantumadiel. Hij was van 2007 tot 2013 burgemeester van de gemeente Assen en van 2002 tot 2007 burgemeester van de gemeente Opsterland. Van 1992 tot 2002 was hij gedeputeerde van de provincie Fryslân. De heer Heldoorn is 61 jaar en lid van de PvdA.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Weekend Live

Vandaag om 19:00.

Terugluisteren