ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Digitaal Sociaal Plein vernieuwd | NH Gooi

Het Digitaal Sociaal Plein is vernieuwd. Voor inwoners van Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren is er nu één portaal met informatie over welzijn, ondersteuning, werk, inkomen, jeugd en participatie. De website biedt ook de mogelijkheid regie te voeren over de eigen persoonlijke situatie.

Het Digitaal Sociaal Plein is er voor inwoners en maatschappelijke organisaties. Inwoners kunnen er vinden wat zij zelf kunnen doen om vragen of problemen aan te pakken, welke voorzieningen en activiteiten er zijn in Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren en waarvoor zij bij de gemeente terecht kunnen.

Het Digitaal Sociaal Plein heeft veel verschillende functies. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien welke zorg en ondersteuning is toegekend en wie dat levert. Ook is het mogelijk om digitaal een klacht over een aanbieder in te dienen. Het portaal brengt bezoekers tevens bij de sociale marktplaats www.huizenvoorelkaar.nl, waar je vrijwillige hulp kunt aanbieden of vragen.

Het Digitaal Sociaal Plein biedt daarnaast een rekentool om de eigen bijdrage of een Persoons Gebonden Budget (PGB) te berekenen. Werkzoekenden kunnen opleidingen vinden en er is op het portaal informatie te vinden over uitkering, uitbetaling of het melden van een vakantie. Bezoekers kunnen een persoonlijk financieel plan maken en jongeren kunnen bekijken wat zij allemaal moeten en kunnen regelen als zij 18 worden.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Vroeger of Later | Vandaag om 21:00.
  • Kleinkunst- en theatermuziek, met Jos Moll en Mischa Spelt
  • NH Gooi Chill | Vandaag om 23:00.
  • Ballads & easy-listening muziekmix, met regionieuws.
Net gemist?

Jazznotes

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren