ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgemeester Blaricum voorzitter Vrienden van Tergooi | NH Gooi
Burgemeester Joan de Zwart - Bloch
Burgemeester Joan de Zwart - Bloch

Burgemeester Joan de Zwart-Bloch van Blaricum is de nieuwe voorzitter van de Stichting Vrienden van Tergooi. Zij volgt Elbert Roest op. Die heeft na ruim 3,5 jaar het voorzitterschap neergelegd in verband met zijn vertrek uit Laren.

Joan de Zwart-Bloch is sinds 1 april 2008 burgemeester van Blaricum. Ook is zij bestuurslid van de (veiligheids)regio Gooi & Vechtstsreek en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de portefeuille gezondheidszorg. Naast het vervullen van tal van politieke en bestuurlijke functies was zij in het verleden eigenaar van een adviesbureau dat zich richtte op de zorg- en welzijnssector.

Daarvoor was De Zwart-Bloch verpleegkundige op de eerste hulp van het Wilhelmina Gasthuis in Amsterdam en het Marine Hospitaal in Overveen. In 2009 behaalde zij een Master of Health Care en Social Work. ‘Naast mijn politieke belangstelling zit de affiniteit voor de zorg me dus eigenlijk gewoon in het bloed. Ik ben daarom heel erg blij dat ik vanuit deze functie een steentje mag bijdragen om het ziekenhuisverblijf van patiënten en bezoekers uit deze regio zo prettig en aangenaam mogelijk te maken’, aldus De Zwart-Bloch.

De Stichting Vrienden van Tergooi is een onafhankelijke stichting die projecten voor patiënten en bezoekers ondersteunt waar binnen het zorgbudget geen geld voor is.

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
  • Beatsensation | Vandaag om 20:00.
  • Met Ryan Vons.
  • 300 Kilo | Vandaag om 21:00.
  • Met Jan-Willem van Beers, Marc Reitsma en Ramon Bakker.
Net gemist?

NH Gooi In Business

Vandaag om 17:00.

Terugluisteren