ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Baldadige jongens vernielen fietsen bij sv Laren | NH Gooi

Het bestuur van SV Laren ‘99 is op zoek naar drie jongens, die afgelopen weekend vernielingen hebben aangericht in de fietsenstalling van de club. De jongens zijn waarschijnlijk leden van de voetbalvereniging.

"Zaterdagavond was het feest bij SV Laren, want het tweede elftal was juist kampioen geworden. Na afloop bleek dat er fietsen waren omgegooid en beschadigd waren. We zijn toen naar de bewakingsbeelden gaan kijken," vertelt John Timmerman namens het bestuur van de club.

Bewakingsbeelden
Op de beelden is goed te zien dat rond 22.15 uur drie jongens afgezet worden door een auto. Het trio hangt wat rond, trapt een balletje en gooit enkele fietsen die in het rek staan omver. Daarna gaan de jongens er op de fiets ervandoor. "Voor zover we nu weten zijn er zeker twee achterlichten kapot. Maar het kan zijn dat er nog meer schade is en dat we dat nog moeten horen."

De club heeft enkele screenshots van de bewakingsbeelden op Facebook gezet in de hoop dat iemand de jongens herkent. Het bestuur gaat ervan uit dat de jongens lid van SV Laren ‘99 zijn. "Ze worden afgezet, omdat ze hun fiets nog hier hebben staan", vertelt John aan NH Nieuws. De club wil met de jongens in gesprek en bezint zich daarna op passende maatregelen. "Ze mogen in ieder geval de schade vergoeden, want dit soort baldadigheid pikken we niet."

Bron: NH Nieuws (6FM nieuwspartner)

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

ONAIRWIN

Afgelopen dinsdag om 19:00.

Terugluisteren