ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Koninklijke Onderscheidingen in Huizen | NH Gooi

Drie inwoners van Huizen hebben een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Burgemeester Sicko Heldoorn reikte die donderdagmorgen 26 april uit in het gemeentehuis. Wethouder Janny Bakker is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij kreeg de onderscheiding voor haar diverse vrijwillige functies binnen en CDA en haar overige vrijwilligerswerk.

De andere gedecoreerden zijn Emma Rädecker-Jacobs en Wouter Jan Bastiaan Nugteren

Over mevrouw Emma Rädecker-Jacobs (lid in de Orde van Oranje Nassau)
Zij heeft zich van 1972 tot heden ingezet als toeziend voogd voor diverse familieleden, als vrijwilliger bij de Joodse gemeente Bussum, als penningmeester en vrijwilliger van de Stichting Women’s International Zionist Organization en als lid van de raad van Toezicht van het Joods Maatschappelijk Werk te Amsterdam.

Over mevrouw Janny Bakker-Klein (lid in de Orde van Oranje Nassau)
Zij heeft vanaf 2005 tot heden diverse vrijwillige functies bekleed bij het CDA.
Zij heeft zich van 1983 tot heden ingezet als vrijwilliger en voorzitter bij Amnesty International, afdeling Huizen, als medeoprichtster en vrijwilliger van de Stichting Kerk en Vluchteling Huizen, als lid, voorzitter en penningmeester van de Rotary Huizen Gooimeer, als voorzitter van cultureel centrum “De Engel”, als adviseur van de Nierstichting Nederland en als jobmaatje bij de Stichting ReconnAct in Huizen.

Over de heer Wouter Jan Bastiaan Nugteren (lid in de Orde van Oranje Nassau)
Hij heeft vanaf 1985 tot heden als vrijwilliger diverse functies bekleed bij het Goois Natuurreservaat en het Speelbos, als vrijwilliger bij het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid Gooi en Omstreken en als beheerder van de Gooise Heemtuin.

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Hoger dan de torenspits

Vandaag om 08:00.

Terugluisteren