ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Huizen heeft bushokjesvernielers nog altijd niet te pakken | NH Gooi
  • Regio Huizen
  • Thema Politiek
  • Donderdag 27 februari 2020 om 16:26 | bijgewerkt: om 16:27 uur
  • Sjoerd Stoop

HUIZEN - Huizen weet nog altijd niet wie tijdens de jaarwisseling een flinke ravage aanrichtte door zeker elf bushokjes te slopen. Dat laat de gemeente Huizen aan NH Nieuws weten.

Gesloopt bushokje in Huizen
Gesloopt bushokje in Huizen Joost Lammers / NH Nieuws

Na de jaarwisseling bleek het ene na het andere bushokje vernield. Van veel hokjes waren de ramen kapot geslagen.

Tipgeld

Burgemeester Niek Meijer reageerde verontwaardigd op de slooptocht en riep Huizers die meer wisten over het vandalisme op zich te melden. De burgemeester wil zo graag weten wie de schade heeft veroorzaakt, dat hij onder meer tipgeld heeft uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de daders.

De tips stroomden al snel binnen, maar tot nu toe heeft dat nog niets concreets opgeleverd. "Het strafrechtelijk onderzoek naar de vernielingen loopt. We moeten dat afwachten", laat een woordvoerder van de gemeente weten. "Tot nu toe kunnen we er niets nieuws over melden."

💬 NH Gooi-nieuwsdienst
Meld je aan voor de NH Gooi-nieuwsdienst via WhatsApp en ontvang elke werkdag het belangrijkste nieuws uit 't Gooi op je mobiel. Stuur 'NH GOOI AAN' naar 0888505651!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

Kick Down

Gisteren om 20:00.

Terugluisteren