ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Drie weken later dan gepland starten werkzaamheden in Eemnes | NH Gooi
  • Regio Eemnes
  • Maandag 06 april 2020 om 13:30
  • Redactie
Startsein bouw Wakkerendijk
Startsein bouw Wakkerendijk Gemeente Eemnes

EEMNES - De werkzaamheden aan de Wakkerendijk in Eemnes zijn begonnen. Dit is drie weken later dan gepland, als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus. Maar met inachtneming van de richtlijnen van de overheid kunnen de werkzaamheden nu van start gaan. 

De dijk wordt opnieuw ingericht, want het wegdek is aan vervanging toe. Ook wordt het fietspad verbreed en de drukriolering vernieuwd. Wethouder Theo Reijn is blij dat er nu begonnen wordt. "De aanpak van deze dijk is erg belangrijk. Hiermee vergroten we de veiligheid voor alle weggebruikers." Een prettige bijkomstigheid voor de bewoners is dat de nieuwe asfaltlaag geluiddempend wordt. "De bomen zijn nog in goede staat, dus die blijven behouden", aldus de wethouder.

Gefaseerd

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waardoor er telkens een stuk van de dijk wordt aangepakt. Tijdens de gehele werkzaamheden wordt de weg afgesloten voor doorgaand autoverkeer, maar blijft open voor bestemmingsverkeer en openbaar vervoer. Ook worden er tijdelijk twee parkeerterreinen aangelegd. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Kennismaken?

Wil je radio, tv of podcasts maken, techniek leren of je marketingskills inzetten? Meld je aan en we nemen persoonlijk contact met je op voor een kennismaking!

Bekijk vacatures

  Beelden uit 't Gooi

Meer beelden

Jouw foto hier? Mail naar beelden@nhgooi.nl!

  Nu op NH Gooi Radio

Daarna:
Net gemist?

300 Kilo

Gisteren om 21:00.

Terugluisteren